Search
Close this search box.
Tekstilac - Borac Youtube
VREME ČITANJA: 2 min

DIREKTAN PRENOS: Tekstilac – Borac (subota, 22. april, 16:30)

Derbi meč 23. kola Srpske lige – grupa Vojvodina, samo na Xtip Stream-u!
Prema svemu prikazanom do sada, Tekstilac iz Odžaka je najzreliji kandidat da ode u viši rang iz Srpske lige – grupa Vojvodina. Odžačani su vodeći sa pet bodova više od Borca iz Šajkaša, uz meč manje, i čak 14 bodova više od Tise iz Adorjana.
Sjajne igre i niz pobeda pogurali su Tekstilac ka prednosti koja se teško ispušta u završnoj fazi prvenstva, a u subotu imaće Odžačani „meč loptu“. Dočekuje Tekstilac drugoplasiranog, Borca iz Šajkaša i pobeda bi jasno stavila do znanja svima ko će u viši rang.
S druge strane, tim iz Šajkaša je takođe u sjajnoj formi i u velikom nizu pobeda pa se očekuje pravi derbi gde bi jedan pogodak mogao sve da odluči, ali prednost je ipak na timu iz Odžaka, pre svega zbog domaćeg terena. I u slučaju pobede gostiju, do kraja bi im trebalo još nekoliko čuda da se eventualno domognu prvog mesta.
U prvom delu sezone u Šajkašu derbi je okončan bez pobednika (1:1), a prošle sezone su oba tima pobeđivala velikog rivala na domaćem terenu.
U subotu, 22. aprila od 16:30 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite derbi susret Srpske lige – grupa Vojvodina, između Tekstilca iz Odžaka i Borca iz Šajkaša.
Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote će biti u ponudi na našem sajtu merkurxtip.rs, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.
Pratite naš Youtube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport.
MerkurXtip, uvek blizu!

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

DIREKTAN PRENOS: Tekstilac – Borac (subota, 22. april, 16:30)

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina