Search
Close this search box.
339862294_1195827471127815_3960675690638517399_n
VREME ČITANJA: 2 min

Tekstilac trijumfom stiže u šampionsko predvorje?

Svi mečevi u okviru 23. kola Srpske lige Vojvodina igraju se u subotu od 16 i 30 časova. Tekstilac će u utakmici kola dočekati Borac iz Šajkaša, OFK Bačka na “Vavi” igra za opstanak protiv Stanišića.
Tekstilac bi dvanaestom uzastopnom pobedom u ovom kolu zapečatio prvo mesto, s’ obzirom da imaju pet bodova prednosti u odnosu na sutrašnjeg rivala, ali i utakmicu manje tako da bi pobedom bili jako blizu titule i plasmana u toliko željenu Prvu ligu Srbije. Gosti iz Šajkaša neće doći sa “belom zastavicom”, jer i oni brejkom u Odžacima mogu da profitiraju, a i nalaze se u nizu od šest trijumfa.
OFK Bačka će ugostiti pretposlednjeplasirani tim Stanišića. Meč od velike važnosti za opstanak Bačkopalančani bi trijumfom se dodatno odlepili od Zrenjaninaca i Stanišićana i već overili vizu za Srpsku ligu i naredne takmičarske godine. Stanišić bi pobedom uhvatio priključak i prišao Bačkoj na pet bodova.
Zanimljivi mečevi će biti i onaj u Elemiru i Staroj Pazovi ali neće imati takmičarski značaj. Kabel je uhvatio ritam i “prelazi” preko svih prepreka, a nova pobeda bi ih vinula u gornji dom tabele. Naftagas uprkos porazu u prethodnom kolu ima priliku da se vrati u “element”. Jedinstvo je prekinulo niz poraza pa bi meč sa Omladincem trebalo da bude prava poslastica timova iz sredine tabele.
Parovi 23. kola Srpske lige VojvodinaRadnički Zrenjanin – Podunavac, Prvi maj – Bečej 1918, Tekstilac – Borac Šajkaš, Naftagas – Kabel, Dinamo 1945 – Tisa, OFK Bačka – Stanišić, Jedinstvo Stara Pazova – Omladinac. Slobodna je ekipa Hajduk 1912 iz Kule.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Tekstilac trijumfom stiže u šampionsko predvorje?

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina