Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Leskovčani i Piroćanci predvode Tim kola na Istoku

Tim najboljih u 22. kolu Srpske lige Istok predvode igrači dva vodeća tima na tabeli.
Leskovčani su bili ubedljivi u derbiju kola i pobedom 5:2 nad ekipom SFS Borca ispisali najbolju pozivnicu za derbi sezone u subotu u SC Orion u Mrštanu.
Trio Dubočice u timu kola predvodi dvostruki strelac Filip Stojev. Uz njega u odbrani iskusni Marko Momčilović i u veznom redu talentovani Marko Đorđević.
Iz derbija kola i junak gostiju, Danijel Zlatković koji je sa 2 gola spasio SFS Borac potpune rezultatske katastrofe.
Radnički je lako izašao na kraj sa Jedinstvom. Piroćance je do pobede u duelu sa Paraćincima predvodio iskusni Filip Stojev, dok se u odbrambenim zadacima istakao Filip Stojanov.
Na golu tima kola čuvar mreže Pčinje koja je osvojila veoma vredan bod na gostovanju u Jagodini.
U odbrani i ove nedelje Luka Paunović, kapiten Topličanin, koji igra na pziciji štopera ali je posle 3 gola u Trgovišu u duelu sa Timočaninom 2 puta zatresao mrežu gostiju.
Četvrto mesto u odbrambenom bedemu zaslužio je Mateja Stojanović iz Budućnosti koja je u veoma zanimljivom meču pobedila Meševo.
Brzi Brod je na gostovanju u Zaječaru pobedio Timok, a do tri boda tim iz predgrađa Niša predvodio je Andreja Stamenković.
U špicu napada uz Filipa Stojeva je i mladi golgeter Radničkog iz Svilajnca Uroš Jemović koji je postogao het trik u ubedljivoj pobedi svog tima u duelu sa Car Konstantinom.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok