Search
Close this search box.
1682019412858
VREME ČITANJA: 1 min

Borac sa tri igrača u timu kola

Proteklog vikenda odigrano je 21. kolo SLZ pa je izabran i najbolji tim ovog kola.
Čačanski Borac je sa 4:1 slavio u komšijskom derbiju protiv Sloge u Kraljevu. Trostruki strelac je bio vezista Vukašin Marković, jedan pogodak je postigao desno krilo Toplica Grbović. Mesto u timu je našao i pouzdani štoper Strahinja Pantić. Real iz Podunavaca je sa 3:1 pobedio Mladi radnik iz Požarevca. Dvostruki strelac je bio vezista Mihailo Vukosavljević, a jedan gol je dao i desni bek Njeguš Drecun.
Golman Mačve iz Bogatića Veljko Popović je doprineo osvajanju boda na gostovanju Tutinu, pošto je bilo 0:0. Polet iz Ljubića je pobedio Takovo u Gornjem Milanovcu rezultatom 3:2 uz dva gola napadača Petra Garovića. Još jedna pobeda gostiju u Bajinoj Bašti. Rađevac iz Krupnja je slavio protiv domaće Sloge sa 1:0 pogotkom napadača Uroša Kojića.
Smederevo sigurnim igrama beleži pobede. Pobeđena je Budućnost iz Arilja rezultatom 2:1 uz jedan gol Miloša Zličića. Prvi strelac lige je ovoga puta na mestu levog krila. Budućnost je u Valjevu pobedila favorizovani Fap sa 1:0. Gol odluke je dao Vasilije Martinović koji je ovoga puta na poziciji levog beka. Sloga iz Požege je na domaćem terenu savladala OFK Mihajlovac sa 1:0 pogotkom Filipa Gogića. Ovaj igrač pokriva poziciju zadnjeg veznog, a može da odigra i kao štoper kao u našem timu kola.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad