Search
Close this search box.
1681918995537
VREME ČITANJA: 2 min

Ismail Salihović najbolji igrač 20. kola SLZ

Mladi igrač Tutina izabran je za najboljeg igrača 20. kola Srpske lige “Zapad”.
U utakmici 20. kola Tutin je pobedio Mladi radnik u Požarevcu sa 2:1 uz jedan gol Salihovića. Za odličan nastup izabran je i za igrača kola:
“Sigurno da mi imponuje to priznanje pre svega jer sam bonus igrač.  Srpska liga je sama po sebi liga za veliki respekt koja svake godine daje dosta igrača našoj Super ligi i siguran sam da neću na ovome da stanem”.
O dosadašnjim igrama, kako svojim, tako i čitave ekipe govori:
”Nisam nikad bio od onih koji se zadovaljavaju na osnovu jedne dobre utakmice, uvek mislim da može bolje i uvek radim da budem bolji nego što sam bio. Kao što mislim za moju igru tako mislim i za igru moje ekipe. Što se tiČe rezultata mislim da smo zaslužili više bodova, dobro se radi i igra je tu tako da se nadam da će i rezultati doći jer zaslužujemo to”.
Do kraja prvenstva ostalo je još da se igra, ali nije to ni previše utakmica:
”Očekivanja su takva da je najbitnije da se ove godine obezbedi opstanak jer je ovo prva godina u Srpskoj ligi od ulaska iz zonskog stepena takmičenja prošle godine. Pa ako bog da da se sledeće godine napadne i Prva liga Srbije”.
Naravno zamolili smo našeg sagovornika Ismaila Salihovića da se predstavi široj fudbalskoj javnosti:
” Rođen sam 02.07.2003. u Novom Pazaru. Fudbal treniram od svoje pete godine. Počeo sam u akademiji fudbala Hadid kod našeg proslavljenog fudbalera Seada Halilagića. Kasnije zbog svojih godina sam prešao u mlađe kategorije FK Novi Pazar. Prvu seniorsku sezonu odigrao sam u FK Bane Raška da bih potom prešao u FK Tutin. Veliku zahvalnost dugujem mojoj porodici koja mi je uvek bila podrška i kao što sam gore rekao siguran sam da neću stati na ovome. Čast mi je što sam bio deo ovog intervjua i Hvala Vam.”
 Ismail Salihović je mlad i perspektivan fudbaler koji uz naporan rad i pravilan razvoj, uz naravno dozu sportske sreće, sigurno može dosta da napreduje u svojoj karijeri.
Foto: lična arhiva I. S.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad