Search
Close this search box.
1681641999635
VREME ČITANJA: 2 min

Sinđeliću tri boda minimalcem

Sinđelić – Zvezdara  1:0
Stadion: FK Sinđelić, gledalaca: 300, strelac: 1:0 Civrić 53.minut, sudija: Marko Karanović, pomoćnici: Milan Jeremić i Branislav Pjevović, žuti kartoni: Savić, Piplica (Sinđelić), Beriša, Sarić, Hrnjaz (Zvezdara).
Sinđelić: Novaković, Stošić, Milisavljević, Milojević, Savić (Đorđević), Stojanović, Kolarević (Živković), Mikić (Šabović), Civrić (Šević), Piplica, Milinković.
Zvezdara: Nikolić, Beriša, Rak, Sarić, Milićević, Milanović, Gusnić (Dragojlović), Vukićević, Vuković (Grbović), Hrnjaz (Karić), Todorović.
Dobar susret na Vračaru, gde je domaćin stigao do minimalne pobede. U prvom poluvremenu nije bilo mnogo prilika, pa nije bilo ni pogodaka.
Nastavak je doneo pobednika ovog meča. U 53.minutu Kolarević je šutirao po zemlji, golman gostiju Nikolić je kratko odbio loptu, a najprisebniji je bio Civrić i sa par metara poslao loptu u mrežu 1:0. Najbolju priliku za izjednačenje Zvezdara ne koristi u 67.minutu. Dosuđen je penal za goste pošto je Kolarević u svok kaznenom prostoru oborio Vukićevića. Sa jedanaest metara šutirao je Todorović, ali je pogodio samo stativu gola Sinđelića. Ostalo je na kraju 1:0 za domaćina.
Trener domaćeg tima Zlatko Krmpotić bio je zadovoljan nakon pobede svoje ekipe:
„Odlična utakmica za nas, pravi gradski derbi što bi se reklo. Jako dobra ekipa Zvezdare nasuprot nas, ali mislim da smo odigrali odličnu utakmicu. Bili smo agresivni i borbeni, na kraju smo zasluženo slavili pobedu“.
Trener gostiju Zdravko Kovačević je rekao:
“Kriza rezultata koja nas prati ceo drugi deo sezone. Jednostavno dobijamo golove iz naših grešaka, ili u poslednjim trennucima utakmica. Promašujemo penale kao na ovoj utakmici. Nadam se da ćemo u nastavku sezone konačno zaigrati kako treba i vratiti se na nivo od jesenas. Čestitke Sinđeliću na pobedi”.
U narednom 23.kolu Sinđelić gostuje Teleoptiku, dok će Zvezdra ugostiti Borac iz Lazarevca.
Foto: H.D.V.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE