Search
Close this search box.
Davidovic
VREME ČITANJA: 1 min

Najbolji igrač 21. kola SLV – Ivan Davidović

Ivan Davidović – desni bek Tekstilca iz Odžaka vašim glasovima je izabran za najboljeg pojedinca 21. kola Srpske lige Vojvodina.
Ivan je proglašen igračem utakmice u 21. kolu i samim tim je uvršten u idealni tim kola po treći put ovog proleća (za sada drži čeonu poziciju po ovo parametru). Postigao je het-trik u ubedljivoj pobedi njegove ekipe nad Bečejem 1918 (6:0).
“Mislim samo jako dobro ušli u utakmicu, da smo bili jako disciplinovani i da smo pitanje pobednika rešili već u prvom poluvremenu. Zbog blaže povrede sam napustio teren na poluvremenu. Naravno drago mi je što sam opet poneo epitet igrača kola, mislim da je za to isto jako zaslužna moja ekipa, koja stalno izbacuje nekog pojedinca.” – poručio je najbolji igrač ovog kola Ivan Davidović.
Takođe, i u 17. kolu je proglašen najboljim igračem kola (i u tome drži rekord zasad kad je u pitanju prolećni deo). U konkurenciji su bili Luka Grgić, Đurađ Dobrijević i Miljan Milivojev ali je Ivan odneo ubedljivu pobedu kao i njegov tim u ovom kolu. Čestitamo Ivanu i želimo da nastavi sa pružanjem dobrih igara.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Najbolji igrač 21. kola SLV – Ivan Davidović

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina