Search
Close this search box.
338600537_191057699924198_575185165878410557_n
VREME ČITANJA: 2 min

Po dva igrača iz Omladinca, Naftagasa i Tise u idealnom timu kola

Odabrana je najbolja prva postava 21. kola Srpske lige Vojvodina. Po dva igrača dali su Omladinac iz Novih Banovaca, Naftagas iz Elemira i Tisa iz Adorjana. Po jednog igrača dali su Borac iz Šajkaša, Tekstilac iz Ožaka, Jedinstvo iz Stare Pazove, Prvi maj iz Rume i Kabel iz Novog Sada.
Po drugi put ovog proleća u timu kola našli su se Miljan Milivojev, Dragan Perošević, Luka Kostić, a apsolutni rekorder za sada u prolećnom delu je Ivan Davidović koji je treći put u odabranom društvu. Svi ostali igrači tu su po prvi put.
U timu kola su se našli Predrag Jevtić (golman, Jedinstvo Stara Pazova), Igor Stepančev (levi bek, Tisa), Marko Samardžić (štoper, Naftagas), Marko Kojić (štoper, Prvi maj), Ivan Davidović (desni bek, Tekstilac), Stefan Petrović (vezni, Kabel), Dragan Perošević (vezni, Omladinac), Luka Kostić (vezni, Tisa), Luka Grgić (vezni, Borac Šajkaš), Miljan Milivojev (centarfor, Naftagas), Đurađ Dobrijević (centarfor, Omladinac).
Jedinstvo je poraženo na svom terenu od Tise (0:1), a na tom meču dominirao je golman domaćih Predrag Jevtić sa nekoliko sjajnih intervencija i sprečio katastrofu u Staroj Pazovi. Kostić je bio čovek odluke jer je doneo pobedu Tisi, a Stepančev je takođe doprineo velikom trijumfu. U ovom kolu heroj je bio Ivan Davidović koji nije imao milosti ka posrnulim Bečejcima, napunio je mrežu gostiju postigavši het-trik i tako sebe predložio za igrača kola.
Dvojac iz Omladinca je postigao po dva pogotka i tako rešio meč protiv mlađanih Stanišićana (4:1). Naftagas je takođe zabeležio trijumf u ovom kolu pre svega zahvaljujući odličnom tandemu Samardžić-Milivojev. Samardžić je postigao izjednačujući pogodak u derbiju kola protiv Kuljana (2:1). Milivojev je imao nekoliko vrlo dobrih poteza i samo nepreciznost njegovih suigrača doprineli su tome da prednost ne bude i veća.
Grgić je bio dvostruki strelac u pobedi Borca iz Šajkaša nad Dinamom 1945 u Pančevu (1:3). Kabel je trijumfovao u Bačkoj Palanci (1:0), a Petrović je ostvario najzapaženiju ulogu. Prvi maj je pobedio Podunavac (2:0), a iz tog meča u najboljoj postavi našao se Kojić.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Po dva igrača iz Omladinca, Naftagasa i Tise u idealnom timu kola

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina