Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Paraćinci predvode tim kola Srpske lige Istok

U timu 21. kola Srpske lige Istok četvorica igrača iz paraćinskih klubova i to trojica iz SFS Borca i i jedan iz Jedinstva.
SFS Borac je pobedom u duelu sa Radničkim iz Pirota praktično doveo do promene na vrhu tabele. Naravno, bila je neophodna i pobeda Dubočice koja je kao gost pobedila OFK Brzi Brod istim rezultatom kao i Piroćanci dve nedelje ranije – 0:3.
Iz SFS Borca u timu kola strelac pobedonosnog gola Nemanja Conić, asistentn kod pogotka Danijel Zlatković i Nikola Milenković koji je davao tom igri odbrane.
Na golu Tima kola je čuvar mreže Jedinstva Miloš Ćuruvija koje je sa 2:0 pobedilo Vlasinu i vratilo se u bolju polovinu tabele.
Novi lider na tabeli je u timu kola predstavljen sa trojicom igrača. Strelac 1. gola za Leskovčane Predrag Đorđević je iz slobodnog udarca doveo Dubočicu u vođstvo. Uz njega među 11 najbolji i vezista Strahinja Petrović i u špicu napada nezaustavljivi Dušan Savić.
Mesto u odbrani zaslužili su Luka Paunović koji je dao 3 gola na gostovanju u Trgovištu. Uz njega pouzdani štoper Timočanina Miloš Zdravković.
Iz Pčinje u timu kola u sredini terena Vladimir Nedeljković. Nova dva pogotka u dresu Jagodine na gostovanju u Nišu ponovo su svrstala Danijela Ranđelova u tim kola Srpske lige Istok.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok