Search
Close this search box.
1680971857209
VREME ČITANJA: 1 min

Dve utakmice u petak, ostalih šest u subotu

Predstoji nam 22. kolo Srpske lige „Beograd“.
Prva dva meča igraju se u petak. Od 12 časova je derbi Novog Beograda. Studentski grad će dočekati Brodarac. Kraj Careve ćuprije je jako zanimljiv duel gde domaći BASK igra sa Teleoptikom. Treba očekivati dobru i kvalitetnu utakmicu.
Zbog Uskrsa neće biti utakmica u nedelju, pa se preostalih šest susreta igraju u subotu. U matine terminu u 10 sati Sinđelić će ugostiti Zvezdaru. Ovde će se igrati na mali broj golova. Pet mečeva se igra u terminu od 16 časova. Lider Zemun je domaćin Radničkom iz Obrenovca. Po položaju na tabeli Zemunci su apsolutni favoriti, ali su gosti vezali dve pobede pa se neće lako predati. Jedinstvo u Surčinu je domaćin Torlaku koji je pre neki dan ostao bez trenera Enedsa Malićija.
U Dobanovcima se sastaju Budućnost i Borac iz Lazarevca. Oba tima su poražena u prethodnom kolu pa im je potrebna pobeda. Nakon prvog nerešenog rezultata u prolećnom delu sezone OFK Beograd je veliki favorti protiv Ušća. Derbi začelja je u Borči. Domaći BSK će ugostiti Prvu iskru iz Bariča.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE