Search
Close this search box.
1681330769573
VREME ČITANJA: 1 min

Sa utakmice u Zemunelu čak četri igrača u timu kola

Izabran je najbolji tim 21. kola Srpske lige ”Beograd”.
U Zemunelu je odigrana odlična utakmica između Teleoptika i OFK Beograda koja je završena 1:1. Po dva igrača iz oba tima našla su mesto u timu kola. Levi bek domaćina Nikola Dukuć strelac gola za svoj tim i kapiten i štoper Aleksa Purić su pružili maestralne partije. Nenad Kudrić napadač Romantičara je svome timu doneo izjednačenje, dok je golman Aleksandar Stanković odbranio nekoliko sjajnih prilika domaćim igračima.
Dva igrača u timu kola ima i ekipa Ušća. Tim sa Novog Beograda je pobedio BSK iz Borče sa 1:0 fantastičnim pogotkom veznog igrača Leontija Vasića, dok je desni bek Marko Ilić sigurnom igrom takođe našao svoje mesto među najboljih jedanaest. Još jedna ekipa ima dva fudbalera u timu kola. Radnički iz Obrenovca je ubedljivo pobedio Budućnost iz Dobanovaca rezultatom 3:0. Štoper Jovan Kačarević i desno krilo Aleksa Ivanović su svojim pogotcima doprineli ubedljivom trijumfu svog kluba.
Zemun je nakon preokreta savladao Torlak u gostima sa 2:1 uz jedan gol lucidnog veziste Luke Svetličića. Sinđelić je zabeležio važnu pobedu protiv Borca u Lazarevcu od 2:1 uz dobru partiju i pogodak Milana Kolarevića koji je u timu kola na levom krilu. Drugi špic u idealnih jedanaest je Ljubomir Pavlović igrač Studenstkog grada, strelca jednog gola u pobedi u gostima protiv Prve iskre rezultatom 2:1.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE