Search
Close this search box.
337535603_142713538757485_7627327779146347028_n
VREME ČITANJA: 2 min

Podela bodova u Bačkom Petrovcu nikom nije prija

U okviru derbija 21. kola Vojvođanske lige Sever, Mladost iz Bačkog Petrovca i Sloga iz Čonoplje osvojili su po bod, a to nije ono čime bi se zadovoljio i jedan sastav u ovom trenutku.
Stadion: SC “Vrbara”, Bački Petrovac. Gledalaca: 200. Sudija: Atila Šipoš (Vrbas). Žuti kartoni: Kurtiši (Mladost). Mitrović, Milošević (Sloga). Strelci: Grković (Mladost). Pavić (Sloga).
MLADOST: Lenja, Ožvat (Kurtiši), Štefek, Šproh, Brajković, Meseldžija (Vladisav), Grković (Požarev), Kanja, Božović (Stoisavljević), Serdar, Jakuš.
SLOGA: Bulović, Kemenj, Milošević, Šević (Knežević), Vukas, Pavić (Mihajlović), Mitrović, Kartalija, Purić, Ninković (Vidaković), Rajčanji.
Utakmica u Bačkom Petrovcu označena kao derbi runde, obe ekipe u vrhu tabele i sa mnogo samopouzdanja ušle su u ovaj okršaj. Možda i zbog prevelike želje dokazivanja nije bilo puno pogodaka na meču, ali ova dva sastava pokazala su da su zasluženo na mestu na kom jesu. Čvrsta utakmica. Prvi deo je pripao domaćinu, dok je drugi deo pripao sastavu Nemanje Žigića.
Pri isteku prvih 45. minuta Bačkopetrovčanima je prednost i veliko slavlje pred odmor doneo Aleksandar Grković koji je i u prošlom kolu bio precizan. Što je utakmica više odmicala to je Mladost bila bliža trijumfu, a da do toga ne dođe potrudio se Gojko Pavić koji je mrežu Lenje zatresao u 76. minutu i odneo bod u Čonoplju iako se njime neće zadovoljiti nijedan sastav.
Posle ovog kola Mladost je ostala na drugom mestu sa 41 osvojenim bodom, dok se Sloga popela na četvrtu poziciju sa 35 osvojenih bodova. U sledećem kolu Mladost gostuje Bačkoj 1901 u Subotici, dok Sloga dočekuje Mladost iz Turije.
Foto: FK Mladost – Bački Petrovac

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”

VREME ČITANJA: 2 min

Podela bodova u Bačkom Petrovcu nikom nije prija

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”