Search
Close this search box.
1680985818776
VREME ČITANJA: 2 min

Elemirci prokretom do pobede

Naftagas – Hajduk  2:1
Stadion: FK Naftagas u Elemiru, gledalaca: 350, strelci: 0:1 Brborić 14,minut, 1:1 Stepanov 48.minut, 2:1 Savanović 71.minut, sudija: Filip Todić, pomoćnici: Nikola Čugalj i Slobodan Danilović, žuti kartoni: Čigoja, Švonja, Stepanov (Naftagas), Jančić, Potkozarac, Brborić (Hajduk).
Naftagas: Galin, Grbić, Bjelica, Vukoje (Turkulj), Kozlovački (Stepanov), Savanović, Samardžić, Vidić (Popov), Čigoja, Švonja (Pavlov), Jokić (Milivojev).
Hajduk: Simonović, Plavšić, Damjanović, Jović, Jančić, Ambramušić, Potkozarac, Matijević, Matijašević, Brborić (Kočiš), Šušnjar (Velkovski).
Derbi meč 21. kola SLV opravdao je očekivanja. Bilo je golova, preokreta, šansi i naravno napetosti. U prvom poluvremenu gosti su bili nešto bolji pa su to iskoristili i stigli do prednosti. Igrao se 14.minut kada je Matijević prošao po levoj strani, uposlio Potkozarca koje je asistirao Brboriću kome nije bilo teško da glavom sa nekoliko metara matira Galina 0:1. Bilo je još par prilika na obe strane ali nije više bilo golova.
Na poluvremenu kod ekipe iz Elemira su ušli iskusni Milivojev i Stpanov. To je već u 48.minutu rezultiralo izjednačenjem. Milivojev je izveo korner sa desne strane, a Stepanov je u gužvi na drugoj stativi poslao loptu u mrežu 1:1. Domaći su strpljivo plei mrežu oko gola Hajduka i to se isplatilo u 71.minutu. Grešku odbrane gostiju iskoristio je Milivojev, dodao do Savanovića koji je rutinski savladao Simonovića 2:1. Do kraja je domaćin mogao do još jednog gola, no nije bilo promene rezultata.
Strelac pobedonosnog gola na meču Miloš Savanović je rekao:
“Teška utakmica protiv dobrog protivnika. Posle negativnog rezultata u prvom delu uspeli smo da preokrenemo i stignemo do važne pobede koja nas pomera na treće mesto na tabeli”.
U narednom kolu oba tima igraju derbi mečeve. Naftagas gostuje drugoplasiranom Borcu u Šajkašu, dok Hajduk dočekuje lidera Tekstilac iz Odžaka.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Elemirci prokretom do pobede

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina