Search
Close this search box.
Jovan SImić YT
VREME ČITANJA: 2 min

Xtip Stream Emisija – Jovan Simić

Xtip Stream „Emisija“ sa Sandrom pobrala je simpatije sportske javnosti i nastavlja punom parom. Emisija se bavi fudbalskim temama uz sjajne i dokazane sagovornike u ovom sportu, a različitih pozadina, karijera, ciljeva i radnih navika.
U 21. epizodi emisije „Xtip Stream“ gost je Jovan Simić, humanitarac po zanimanju, poznat našoj sportskoj i široj javnosti po projektima koje je osmislio i realizovao kako bi pomogao ljudima. Mnogobrojne akcije uvek su nailazile na veliko odobravanje i pomoć svih onih koji prepoznaju tuđi rad i zalaganje kako bi se priteklo u pomoć nekome kome je to potrebno.
Za vreme svog delovanja, Simić je okupio sjajne ljude slične sebi koji su bili radi da svoje slobodno vreme i resurse usmere ka višem cilju, a odziv proslavljenih sportista iznenadio je sve. Od Ivice Kralja, Veljka Paunovića, Ivana Ilića, preko mnogobrojnih igrača Crvene zvezde i Partizana, pa od Nemanje Vidića i ostalih, akcije su dobijale posebnu ljudsku dimenziju.
Simić se sa fudbalom povezao na neuobičajen način, preko igrice „Footbal manager“ koja je bila popularna u vreme njegovog odrastanja, a potom je dobio ideje kako da preko ove fudbalske igre pomogne drugima. Poslušajte sve o njegovom prvom projektu i prodaji dresova poznatih fudbalera kojim je skupljen novac za lečenje mlade Nađe Novaković i kako je sve krenulo od tada.
Kasnije je osnovan Fudbalski klub Miljakovac i to je tema za sebe jer ne postoji sličan klub kod nas. Iako beton ligaš, ovaj klub igra Evropu u vidu „Feniks trofeja“ gde se takmiče evropski klubovi koji su kao i Miljakovac osnovani da kroz svoje delovanje pomažu drugima.
Čućete u ovoj sjajnoj priči s kakvim se situacijama i problemima susreće i humanitarni rad, ali i sve o lepim stvarima koje je Simić postigao tokom svoje dosadašnje karijere. Pomenuti su dalji planovi, a svi se nadaju da bi FK MIljakovac mogao da dobije laskavo priznanje od UEFA za najbolji amaterski klub u Evropi.
Budite uz nas, pratite MerkurXip YouTube kanal i očekujte još puno sjajnih gostiju u Xtip Emisiji sa Sandrom.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 2 min

Xtip Stream Emisija – Jovan Simić

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE