Search
Close this search box.
338809418_202363059200820_2160428136510485672_n
VREME ČITANJA: 1 min

Jedinstvo i Sloboda bi mogli da ugroze poziciju lidera

U novom 21. kolu Vojvođanske lige “Istok”, svoje pohode u borbi za vrh imaju tri ekipe. Mečevi podjednako podeljeni u dva dana vikenda i svi se igraju u istom terminu od 16 časova.
Rusko Selo će biti “poprište” derbija kola u kom će Jedinstvo morati a trijumfuje ukoliko želi uspešan nastavak trke za prvo mesto sa OFK Kikindom i Slobodom iz Novih Kozaraca, OFK Kikinda dočekuje tim sa dna tabele i ima “lak” posao na Gradskom stadionu, a Sloboda će gostovati Begeju koji je u jako lošoj formi i nova prilika za tri boda im je upravo gostovanje u Žitištu.
Mladost iz Omoljice će u meču začelja dočekati Kozaru, sjajna prilika da domaćin nastavi sa pozitivnim ishodima u borbi za opstanak, Kozara u veoma nezgodnom trenutku sa jako lošim rezultatima skliznula u nesigurnu zonu. I Jedinstvo Stević i OFK Begej bi morali da krenu da pobeđuju.
Parovi 21. kola: Radnički Kovin – ŽAK Kikinda, OFK Kikinda – Omladinac FAM, OFK Proleter – Polet Idvor, OFK Begej – Sloboda (NK) (subota), Jedinstvo Vlajkovac – Borac Starčevo, Crvena Zvezda (RS) – Jedinstvo Banatsko Karađorđevo, Vojvodina 1928 – Jedinstvo Stević, Mladost Omoljica – Kozara (nedelja).
Foto: FK Mladost – Omoljica

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”

VREME ČITANJA: 1 min

Jedinstvo i Sloboda bi mogli da ugroze poziciju lidera

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”