Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

GFK Sloven na nezgodnom putu za Donji Tovarnik

Pred nama je 21. kolo Vojvođanske lige “Jug”, izdvaja se nekoliko mečeva koji mogu biti presudni kako u borbi za viši rang, tako i u borbi za opstanak. Većina mečeva na programu u subotu, a svi mečevi se igraju u terminu od 16 časova.
Iako su se izdvojili u prošlom kolu na čelu tabele, GFK Sloven će morati dobro da se “oznoji” kako bi nastavio pozitivnu seriju i zadržao lidersko mesto. U Donjem Tovarniku je već pao lider u 19. kolu, tako da bi to trebalo da bude opomena za Rumljane, a pritom je Sloboda kao odlično otvorila prolećni deo bez poraza i tako se popela na peto mesto.
Radnički iz Šida posle “jubilarne” pobede ima još jednog protivnika svojih mera i mogućnosti Novosadsku Slaviju i novu priliku za nove bodove i priključak ostalim ekipama. Ni Slavija se nije proslavila u pethodnom kolu tako da će i oni imati priliku da se vrate na kolosek.
Važne mečeve igraju i Radnički iz Nove Pazove, Šajkaš 1908 i Hajduk iz Divoša koji ukoliko pobedi u Novim Banovcima i ukoliko Sloboda odnese trijumf nad Slovenom ima priliku da se vrati na čelo tabele.
Parovi 21. kola: Radnički Šid – Slavija, Šajkaš 1908 – Sloga Erdevik, Železničar – Donji Srem 2015, Mladost Bački Jarak – Sloga Temerin, Sloboda (DT) – GFK Sloven (subota), Indeks – Veternik, Dunav – Hajduk Divoš, Jedinstvo Rumenka – Radnički Nova Pazova (nedelja).
Foto: FK Sloboda – Donji Tovarnik

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Jug”