Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Derbi u Paraćinu, puno uzbuđenja u 21. kolu Istoka

Derbi 21. kola ali i jedan od derbija sezone Srpske lige Istok igra se ovog vikenda u Paraćinu.
Četvrtoplasirani SFS Borac dočekuje lidera na tabeli, ekipu Radničkog iz Pirota, uz direktan prenos na MerkuXtip kanalu na YouTube plaformi.
Piroćanci dolaze u Paraćin na krilima dve lagane pobede u duelima sa Brzim Brodom i Vlasinom. I jedni i drugi ovog proleća imaju samo po jedan poraz na gostovanju u Meševu, što govori o dobroj formi. Problem za domaće je izostanak golgetera Nenada Conića kojiće zbog kartona morati da propusti derbi.
Drugoplasirana Dubočica gostuje u Brzom Brodu gde će odmeriti snage sa istoimenim domaćim timom. Leskovčanio su favoriti, ali domaćinu gori pod nogama što najavljuje zanimljiv nedeljni duel.
Meševo je favorit u duelu sa Timokom u utakmici koja će biti odigrana u večernjem terminu na stadionu zonaša Jedinstva u Kruševcu.
U subotu se dosta uzbuđenja očekuje i u Trgovištu gde Pčinja dočekuje Topličanin. Domaćin bi pobedom obezbedio miran ulazak u završnicu sezone. Prokupčanima pobeda donosi mesto u boljoj polovini tabele.
U Prahovu Dunav želi nastavak uspešnih nastupa pred svojim navijačima. Protiv je Radnički iz Svilajnca koji već tri utakmice nije osetio slast pobede.
U Paraćinu se ovog vikenda igra još jedna zanimljiva utakmica. Jedinstvo dočekuje Vlaisnu ohrabreno remijem u Svilajncu. Vlasina 3 kola ne zna za pobedu, a novi poraz bi prbiližio Vlasotinčane opasnoj zoni.
U nedelju u Nišu Car Konstantin dočekuje Jagodinu, u utakmici u koju gosti ulaze kao favoriti. “Carići” ove sezone ne znaju za pobedu i ostaju čvrsto prikovani za dno tabele sa samo 1 bodom osvojenim u duelu sa Piroćancima.
Bogat nedeljni program upotpuniće meč u Knjaževcu. Timočanin dočekuje Budućnost na krlikima serije od 3 pobede i 2 remija ovog proleća. Popovčani takođe ne znaju za poraz u prolećnom delu prvenstva, ali je Budućnost oba trijumfa zabeležila na gostovanjima.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok