Search
Close this search box.
Igrama u duelu sa do tada vodećom Dubočicom osamnaestogodišnji Dimitrije Petrović je zaslužio status najboljeg igrača utakmice.
Čitaoci Msporta izabrali su mladog Petrovića za najboljeg igrača 19. kola Srpske lige Istok.
U svom prvom intervjuju za nacionalni sportski portal strelac prvog gola za svoj u pobedi nad Dubočicom ističe zahvalnost našim čitaocima na ukazanom poverenju i priznanju.
“Ovo priznanje znači puno, jer se kroz ovaj izbor video moj napredak i celokupan rast kao mladog igrača i naravno odskočna daska za dalji put” – rekao je u razgovoru za Msport Dimitrije Petrović, mladi prvotimac Timočanina.
Timočanin je u odličnoj formi, posle Dubočice pobedili ste i Timok. Šta je bilo presudno u utakmicama sa dva bivša prvoligaša?
“Ove polusezone smo dobili šansu mi mladi igrači iz omladinskog pogona jer je klub smatrao da smo to zaslužili rezultatima u omladinskoj ligi gde smo sa svim pobedama prvi na tabeli.Mislim da je presudila pre svega naša mladost i dobra pripremljenost i volja i želja.”
Šta navijači Timočanina mogu da očekuju do kraja sezone? Gde je mesto vašeg podmlađenog tima u Srpskoj ligi Istok?
“Dobrim igrama u prolećnom delu publika se polako vraća na stadion mnogo nam znači njihova podrška, a mi nećemo da obećavamo ništa sem da ćemo kao i do sada na narednim utakmicama da damjemo svoj maksimum. Mislim da će biti zadovoljni. Moja želja je da nastavimo sa ovakvim igrama i rezultatima i nadam se da možemo da završimo medju prvih 5 ekipa. To bi nam dalo vetar u ledja da u sledeću sezonu udjemo sa još većim ambicijama.”
Kakvi su tvoji planovi i ambicije za naredni period?
“Planovi su da prvo svoje fizičko zdravlje zdravom ishranom podignem na još viši nivo i ostvarim još bolje rezultate. A ambicije su da zaigram za prestižni klub u jačoj ligi, što znači da granice ne postoje” – istakao je Dimitrije Petrović, najbolji igrač 19. kola Srpske lige Istok.