Search
Close this search box.
IMG_20230329_190604
VREME ČITANJA: 1 min

Trio vodećih sa po dva igrača u timu kola

Izabran je najbolji tim 18. kola Srpske lige „Zapad“.
Smederevo je bilo ubedljivo u Gornjem Milanovcu, savladalo je Takovo sa 4:0. Vezista Mile Savković je postigao jedan gol i bio igrač utakmice, dok je odličnu partiju pružio i levi bek Smedereva Milan Blagojević. Borac je u Ljubiću takođe sa 4:0 pobedio domaći Polet. Bivši igrač domaćina, sada napadač Borca Vladimir Stevlić je postigao jedan od golova, kao i desno krilo Slavoljub Đokić. Fap je u Bogatiću savladao Mačvu sa 2:1. Veljko Plazinić levokrilni napadač ekipe iz Priboja je postigao pobedonosni gol, a mesto u timu je našao i desni bek Milan Kolarević.
U Požegi je duel domaće Sloge i one iz Bajine Bašte završen bez golova. Odlični čuvar mreže gostiju Dejan Golubović je najzaslužniji za bod svoga tima. Na štoperskim pozicijama su Nenad Jovanović strelac za OFK Mihajlovac u pobedi nad Realom iz Podunavaca od 1:0 i Nenad Obretković najbolji igrač Mladog radnika koji je sa 4:0 pobedio Budućnot iz Valjeva.
Rađevac je sa 3:2 pobedio Tutin, a sva tri gola za domaće je postigao centarfor Uroš Kojić. U Arilju je Budućnost bila bolja od Sloge iz Kraljeva sa 2:0, jedan od golova za domaće je dao vezista Željko Basarić.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad