Search
Close this search box.
Brzi Brod Radnički Pirot
VREME ČITANJA: 2 min

OFK Brzi Brod – Radnički (Pirot) (nedelja, 26. mart, 15:00)

Direktan prenos Srpske lige – grupa Istok, samo na Xtip Stream-u!
Na vrhu tabele Srpske lige – grupa Istok su GFK Dubočica i Radnički iz Pirota, izjednačeni sa po 43 boda i ni ne razmišlja se o pitanju da li neko treći može da ih poremeti i da se umeša u borbu za viši rang jer Budućnost iz Popovca na trećem mestu kasni osam bodova. Samo neki kiks ili međusobni duel lidera može da odluči.
Razigrani Piroćanci u ovom kolu gostuju u Brzom Brodu, domaćinu koji se bori za opstanak. Sada je na 14. mestu, a ima tri boda manje od Pčinje koja je poslednja u sigurnoj zoni. U prošlom kolu OFK Brzi Brod je kod kuće pobedio Meševo sa 2:1, a Meševo je pre dva kola slavilo protiv Radničkog sa 5:2.
Možda zbog ove računice i domaći imaju čemu da se nadaju protiv favorita iz Pirota koji je u prvom delu sezone bio bolji u međusobnom duelu i pobedio 3:1. Prošle sezone je u Brzom Brodu bilo 2:2.
U nedelju, 26. marta od 15:00 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na YouTube kanalu MerkurXtip-a pratite susret Srpske lige – grupa Istok, između OFK Brzi Brod i Radničkog iz Pirota.
Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote su u ponudi na MerkurXtip sajtu, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.
Pratite naš YouTube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport.
Vaš MerkurXtip, uvek blizu!

Brzi Brod Radnički Pirot

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 2 min

OFK Brzi Brod – Radnički (Pirot) (nedelja, 26. mart, 15:00)

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE