Search
Close this search box.
Tekstilac prvi Maj
VREME ČITANJA: 2 min

Tekstilac (Odžaci) – 1. maj Ruma (subota, 25. mart, 15:00)

Duel 19. kola Srpske lige – grupa Vojvodina, samo na Xtip Stream-u!
Prema svemu prikazanom do sada, Tekstilac iz Odžaka je najzreliji kandidat da ode u viši rang iz Srpske lige – grupa Vojvodina. Odžačani su na vodeći sa pet bodova više od Borca iz Šajkaša i šest više od Hajduka 1912 iz Kule, uz to imaju i meč manje pa se očekuje da nastave sa dobrim igrama i opravdaju očekivanja.
Ipak, ima još dosta da se igra i svaka prednost je i dalje uhvatljiva pa je Tekstilcu pre svega potrebna velika količina ozbiljnosti i održavanje forme na visokom nivou. U 19. kolu, Tekstilac dočekuje ekipu 1. maj Ruma koja je na 7. mestu na tabeli i do kraja šampionata može da igra za sebe jer je osigurala dobro mesto, ali je naravno sve u tome dokle sežu njihove ambicije. Rumljani su odigrali nerešeno u poslednja dva kola i to sa ekipama koje su slabije plasirane pa je će i oni morati da budu maksimalni na najtežem gostovanju ako žele da ugroze lidera.
U prvom delu sezone Tekstilac je slavio u Rumi sa minimalnih 1:0, a i prošle sezone su Odžačani bili bolji u oba meča od Sremaca i pobedili 4:3 u Rumi i 3:0 kod kuće.
U subotu, 25. marta od 15:00 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite susret Srpske lige – grupa Vojvodina, između Tekstilca iz Odžaka i 1. maj iz Rume.
Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote su u ponudi na MerkurXtip sajtu, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.
Pratite naš Youtube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport.
MerkurXtip, uvek blizu!

Tekstilac prvi Maj

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Tekstilac (Odžaci) – 1. maj Ruma (subota, 25. mart, 15:00)

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina