Search
Close this search box.
1679782451180
VREME ČITANJA: 2 min

Tekstilac minimalcem za nova tri boda

Tekstilac (Odžaci)– 1. Maj  (Ruma) 1:0
Stadion: FK Teksteilac u Odžacima, gledalaca: 200, strelac :  1:0 Davidović 6.minut, sudija: Aleksandar Janković, pomoćnici: Vladimir Radosavljević i Marko Maksimović, žuti kartoni: Anđelković (Tekstilac), Vukmirović (1. Maj).
Tekstilac: Brać, Marjanović, Davidović (Šiškov), Zulfić, Plavšić (Đurić), Vlaisavljević (Šormaz), Luković, Veselinović, Nikolić (Stanković), Zekić, Anđelković.
1.Maj: Vukmirović, Radović, Vučetić (Radišić), Jaćimović, Rac, Bobar, Marinović (Cvetković), Nikolić, Džibrić, Šoškić (Jović), Kojić.
Domaćin je praktično iz prve prave akcije došao do vođstva i ispostaviće se do pobede. Gol koji je postignut je dosta kontraverzan jer je zaista teško utvrditi da li je bilo faula nad golmanom gostiju Vukmirovićem. Zulfić je uputio loptu u kazneni prostor gostiju. Na nju je krenuo golman Vukmirović, u prvi mah je ispustio loptu. Ka njemu je krenuo jedan igrač domaćih, da li je došlo do kontakta sa golmanon gostiju teško je reći. Poklon loptu iskoristio je Davidović i poslao u praznu mrežu 1:0. Usledili su protesti igrača ekipe iz Rume ali je sudija Janković priznao gol.
U nastavku meča Tekstilac je najviše pretio preki Zekića u prvom poluvremenu. Odličnu šansu za goste nije iskoristio Bobar u 28.minutu kada je na drugoj stativi njegov udarac sa nekoliko metara odbranio Brać.
Drugo poluvreme donelo je mirniju igru. Ekipa iz Odžaka je više napadala, ali Zulfić, Nikolić I Davidović nisu bili precizni. Treba istaći i odličnu rolu u u odbrani kapitena gostiju Jaćimovića. Mogao je 1. Maj do egala i  boda u 90.minutu kada je nakon centaršuta Džibrića Jović tukao glavom tik pored gola. Na kraju je ostalo  1:0 za domaćine.
U narednom 20. kolu Tekstilac gostuje Radničkom u Zrenjaninu, dok je ekipa 1. Maja slobodna.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Tekstilac minimalcem za nova tri boda

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina