Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Ivan Marunić, najbolji igrač 18. kola SLI: Verujem u opstanak

Mladi golman Dunava iz Prahova Ivan Marunić izabran je glasovima čitalaca Msporta za najbolge igrača 18. kola Srpske lige Istok.
Na izuzetno teškom gostovanju u Popovcu Marunić je bio na čelu bedema koji je odoleo naletima domaćina i odneo u Prahovo vredan bod.
U razgovoru za Msport Ivan Marunić, uz zahvalnost čitaocima Msporta, ističe dobre igre celog tima koje ovog proleća počinju da donose rezultate.
“Ovo priznanje znači mnogo i ono predstavlja podstrek da se radi još jače i da se pružaju još bolje partije” – počinje svoju priču mladi čuvar mređe Dunava.
Bod osvojen u Popovcu je izuzetno vredan, retko ko protiv odlične Budućnosti ostane neporažen. Šta je presudilo u tom meču?
“Presudila je energija, želja i dobra postavka koju je od nas tražio trener Randjelovic tokom većeg dela utakmice. Imali smo prilike da dođemo i do sva 3 boda ali smo zadovoljni i bodom.”
Dunav je dobro startovao u drugom delu sezone. Može li tvoja ekipa da izbori opstanak u ligi?
“Ubeđen sam da možemo. Svaka naredna utakmica je najbitnija. Uz dobar rad i hemiju u ekipi verujem u opstanak.”
Kakvi su tvoji ciljevi i planovi za nastavak karijere?
“Moji ciljevi su jasni. Trenutno je opstanak u ligi najbitniji a za sve drugo će biti vremena” – rekao je u intervjuu za Msport Ivan Marunić, najbolji igrač 18. kola Srpsle lige Istok.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok