Search
Close this search box.
1679682596189
VREME ČITANJA: 2 min

Slavoljub Đokić najbolji igrač 17. kola SLZ

Za najboljeg igrača Srpske lige ”Zapad” izabran je napadač Borca Slavolju Đokić po izboru posetilaca portala Msport.
O samom izboru za najboljeg u 17. kolu  Slavoljub Đokić govori:
Naravno da mi je drago, otvorili smo sezonu pred našom publikom i kao i cela ekipa mislim da sam se pokazao u lepom svetlu, ali opet treba nastaviti niz sto mi je i cilj”.
Odlično ste startovali sa dve ubedljive pobede, postigao si četiri gola na te dve utakmice:
” Jeste iz prva dva kola postigao sam 4 pogotka i jednom asistirao.  Generalno ekipa je dobra, atmosfera između nas je na zavidnom nivou i u takvim uslovima ekipa izbaci uvek nekog pojedinca. Ali to je tek početak, imamo još dosta da igramo, ali uvek prija dobar početak zbog nastavka prvenstva”.
Za vikend sledi komšijski derbi sa Poletom u Ljubiću:
Očekujemo pre svega dobru, ali i tešku utakmicu. Nadamo se da će biti puno publike u nedelju i naravno idemo na pobedu kao i na svakoj drugoj utakmici”.
Borac ima velike ambicije i cilj je plasman u viši rang:
” Ambicije su najviše moguće, ciljamo prvo mesto. Uz dobar rad koji smo imali u pripremama i dobru ekipu i stručni štab mislim da je sve moguće i daćemo sve od sebe da vratimo Borac gde mu je i mesto. Jer ovaj grad i klub zaslužuju superligaški fudbal”.
Naravno na samom kraju ovog razgovora Slavoljub je rekao i par rečenica o sebi i svojoj dosadašnjoj karijeri:
” U Borac sam došao iz FK Inđije na pozajmicu do leta. Prve fudbalske korake započeo sam u Inđiji u školi fudbala Sipi i Lejka odakle sam prešao u FK Inđiju gde sam prošao celu fudbalsku školu. Tamo sam i igrao prvoligaški fudbal. A nadam se da ću zajedno sa Borcem igrati prvoligaški fudbal od leta”.
Foto: Instagram Slavoljub Đokić

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad