Search
Close this search box.
Mladost BP1
VREME ČITANJA: 1 min

Najzanimljiviji duel u Zmajevu – najava 19. kola Vojvođanske lige Sever

Utakmice 19. kola Vojvođanske lige Sever igraju se ovog vikenda. Tri meča se igraju u subotu, a pet mečeva dan kasnije. Svi mečevi se igraju u tereminu od 15 časova.
Najzanimljiviji neće biti derbi kola, već derbi začelja u Zmajevu. Obilić će u direktnom sudaru sa Sentom odlučivati sam o svojoj sudbini kao i njihov protivnik, svaki bod se gleda, bitka za opstanak je nikad neizvesnija.
Fenjeraš iz Apatina i Vojvodina iz Bačkog Gradišta nastavljaju svoje borbe za opstanak. Neće biti lako ni jednima ni drugima. U Apatin dolazi Čonopljanska Sloga, drugoplasirani sastav lige silovito je ušao u prolećni deo. A Vojvodina putuje u Novi Žednik kod jako nezgodne ekipe, pogotovo jer je sastav Preporoda vrlo odličan na svom terenu.
Derbi kola igra se u Turiji, gde će domaća ekipa Mladosti ugostiti OFK Vrbas. Obe ekipe su na jedan bod, gost igra veoma promenljivo, domaćin na krilima dve pobede na startu i porazom od lidera započeo drugi deo prvenstva.
Parovi 19. kola: OFK Mladost Apatin – Sloga, Krila Krajine – Mladost (BP), Radnički 1918 – Bačka 1901 (subota), Preporod – Vojvodina (BG), Radnički 1905 – Bajša, Hercegovac – Bratstvo 2019, Mladost Turija – OFK Vrbas, Obilić Zmajevo – Senta (nedelja).
Foto: FK Mladost Bački Petrovac

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”

VREME ČITANJA: 1 min

Najzanimljiviji duel u Zmajevu – najava 19. kola Vojvođanske lige Sever

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”