Search
Close this search box.
Jedinstvo SP1
VREME ČITANJA: 1 min

Jedinstvo nastavlja u jakom ritmu – najava 19. kola Srpske lige Vojvodina

Ovog vikenda na programu 19. kolo Srpske lige Vojvodina. U derbiju kola sastaće se Staropazovačko Jedinstvo i Borac iz Šajkaša. Svi mečevi se igraju u subotu od 15 časova, izuzetak onaj u Stanišiću koji se igra dan kasnije.
Jedistvo iz Stare Pazove nastavlja niz jakih utakmica, ovog puta dočekuju zahuktalu ekipu Borca iz Šajkaša koja je dobrim partijama u prolećnom delu skočila na drugo mesto. Jedinstvo u nizlaznoj formi, vezana su dva neuspeha i ovaj meč će nešto više reći šta treba očekivati u nastavku sezone.
Tekstilac će dočekati uvek neugodnu ekipu Prvog maja. Odžačani u nizu od sedam vezanih pobeda, na ruku im ide i činjenica da su odmarali u prošlom kolu, dok je Prvi maj imao dva jaka sudara i dva vezana remija. Stanišić će igrati mnogo važan meč na svom terenu protiv Tise, a isto tako u okršaju ekipa sa “Istoka”, Naftagas i Radnički iz Zrenjanina igraće derbi začelja.
Parovi 19. kola: Tekstilac – Prvi maj, Nafatagas – Radnički Zrenjanin, Dinamo 1945 – Bečej 1918, OFK Bačka – Hajduk 1912, Jedinstvo – Borac, Omladinac – Kabel (subota), Stanišić – Tisa (nedelja). Slobodna ekipa u ovom kolu je Podunavac.
Foto: FK Jedinstvo Stara Pazova

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Jedinstvo nastavlja u jakom ritmu – najava 19. kola Srpske lige Vojvodina

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina