Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Ivan Milić, najbolji igrač 17. kola na Istoku: Dubočica danas izgleda kao pravi tim

Dubočica je posle 17. kola i pobede u Niši u duelu sa Car Konstantinom preuzela lidersku poziciju u Srpskoj ligi Istok.
Glasovima čitalaca Msporta za najboljeg igrača 17. kola izabran je Ivan Milić, iskusni fudbaler leskovačkog srpskoligaša, koji je u pobedi u Nišu bio dvostruki strelac.
Bogato iskustvo Ivana Milića sa prvoligaških i srpskoligaških terena i igre u gotovo svim vodećim klubovima na jugu Srbije trener Dejan Čelar uklopio je u tim koji donosi rezultat.
U razgovoru za naš portal Milić ističe jak klub i tim kao osnov za velike rezultat i povratak u Prvu ligu Srbije.
Na početku razgovora popularni “Milka” je zahvalio čitaocima Msporta na priznanju.
“Mislim da svaka nagrada znači bilo kom igraču, tako da mi znači za nastavak sezone kao dodatni motiv da radim i pomognem ekipi što više mogu” – kaže u razgovoru za naš portal Ivan Milić.
Odlično ste startovali u drugom delu prvenstva. Kako danas izgleda Dubočica u odnosu na prvi deo sezone?
Dubočica danas izgleda kao pravi tim, što se vidi na poslednjim utakmicama. Ekipe nam stvaraju mali broj šansi, mi se trudimo da naše pretvorirmo u golove”.
Dubočica je na 1. mestu. Navijači očekuju da tu i ostane. Ima li ovaj sastav Dubočice snagu i kvalitet da ostvari jedan tako veliki cilj?
“Ovaj tim ima kvaliteta za mnogo više od srpske lige. Nadamo se da uz pomoć navijača na kraju sezone slavimo ulazak u Prvu ligu Srbije gde je Dubočici po svemu i mesto.”
Ponikao si u Dubočici, nosio dres svih vodećih klubova na jugu. Kakvi su tvoji planovi za nastavak karijere?
“Nisam razmišljao u tom pravcu. U ovom trenutku sve misli su okrenute borbi za 1. mesto i povratak među prvoligaše. Nadam se da ću završiti karijeru u Dubočici, gde je sve i počelo” – rekao je u intervjuu za Msport Ivan Milić, najbolji igrač 17. kola Srpske lige Istok.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok