Search
Close this search box.
1679337542774
VREME ČITANJA: 1 min

Smederevo, Borac, Fap ista meta, isto odstojanje

Posle 17. kola Srpske lige „Zapad“ nije bilo nikakvkih promena na vrhu tabele.
Sve tri vodeće ekipe su zabeležile pobede. Lider Smederevo je teško savladalo ekipu Sloge iz Požege u derbiju kola sa 2:1. Zličić i Savković su zadržali Smederevce na vrhu tabele. Borac je bio raspucan u Čačku. Sa 5:1 je pobeđena Mačva iz Bogatića uz dva gola Slavoljuba Đokića. Fap je u Priboju dao gol fore Mladom radniku, ali je u nastavku sve došlo na svoje mesto. Rezultat je bio 4:1 uz odličan nastup iskusnog Odite.
Ubedljiva na domaćem terenu je bila Sloga iz Bajine Bašte. Protiv Poleta iz Ljubića bilo je 3:0. Kraljevačka Sloga je zabeležila drugu uzastopnu pobedu. Savladana je ekipa Rađevca iz Krupnja sa 1:0. Tutin nije imao milosti prema OFK Mihajlovcu. Dva gola u mreži gostiju bila su dovoljna za sigurnu pobedu.
U duelu dve Budućnosti bolja je bila domaća na meču. Tim iz Valjeva pobedio je ekipu iz Arilja rezultatom 3:1. Nije bilo pobednika u meču Reala iz Podunavaca i Takova iz Gornjeg Milanovca. Krajnji rezultat glasi 1:1.  To je ispostavilo se i jedini nerešeni rezultat u ovom kolu.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad