Search
Close this search box.
Radnički - Dinamo mSport
VREME ČITANJA: 1 min

Radnički (Zrenjanin) – Dinamo 1945 (Pančevo) (subota, 18. mart, 15:00)

Uživo prenos meča donjeg doma Srpske lige – grupa Vojvodina, samo na Xtip Stream-u!
U Srpskoj ligi – grupa Vojvodina tri ili četiri ekipe vodiće borbu za opstanak i veoma su male bodovne razlike, a svi žele da izbegnu poslednju poziciju i ispadanje u niži rang. Za sada, posle 16 odigranih kola, najugroženiji je Radnički iz Zrenjanina sa devet bodova, Stanišić ima jedan više, a OFK Bačka ima 13, dok novosadski Kabel ima 15.
U predstojećem kolu, u nameri da krenu sa boljim rezultatima, fudbaleri Radničkog u Zrenjaninu dočekuju Dinamo 1945 iz Pančeva koje je do sada skupilo 17 bodova i teži prolasku u sigurnu zonu sredine tabele. U ovom derbiju Banata, rivalstvo je veće nego što se to misli na prvu loptu, a njihovi srpskoligaški susreti nadaleko su čuveni.
U prvom delu sezone Zrenjaninci su slavili pobedu od 2:0 u Pančevu, a u minule dve sezone domaćini su bili nepogrešivi i upisivali pobede.
U subotu, 18. marta od 15:00 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite susret Srpske lige – grupa Vojvodina, između Radničkog iz Zrenjanina i Dinama 1945 iz Pančeva.
Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote su u ponudi na sajtu merkurxtip.rs, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.
Pratite MerkurXtip Youtube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport.
MerkurXtip, uvek blizu!

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Radnički (Zrenjanin) – Dinamo 1945 (Pančevo) (subota, 18. mart, 15:00)

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina