Search
Close this search box.
Torlak Brodarac 18. kolo
VREME ČITANJA: 1 min

Torlak (Beograd) – Brodarac (Novi Beograd) (petak, 17. mart, 12:00)

Meč 18. kola Srpske lige – grupa Beograd, samo na Xtip Stream-u!
Torlak je veliki deo prvog dela prvenstva u Srpskoj ligi – grupa Beograd bio vodeći tim, ali je krajem jesenjeg dela i početkom prolećnog vezao tri poraza i sada se nalazi na četvrtom mestu na tabeli, sa šest bodova manje od vodeće Zvezdare. Između Torlaka i vodećeg su još Zemun i OFK Beograd, ali su bodovne razlike mnogo manje.
Torlak je u prošlom kolu upisao minimalnu pobedu u Bariću nad Prvom iskrom, a u 18. kolu dočekaće Brodarac koji je na 6. mestu i to posle pobede nad Budućnošću iz Dobanovaca takođe sa minimalnih 1:0. Izvesno je da će se pet, a možda i šest ekipa do kraja boriti za prvo mesto i promociju u viši rang.
U prvom delu prvenstva, Torlak je slavio pobedu od 3:1 na Novom Beogradu pa je i sada favorit za trijumf i nastavak trke za vodećom Zvezdarom.
U petak, 17. marta od 12:00 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite susret Srpske lige – grupa Beograd, između Torlaka i Brodarca.
Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote su u ponudi na sajtu merkurxtip.rs, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.
Pratite MerkurXtip Youtube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport.
MerkurXtip, uvek blizu!

Torlak Brodarac 18. kolo

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 1 min

Torlak (Beograd) – Brodarac (Novi Beograd) (petak, 17. mart, 12:00)

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE