Search
Close this search box.
Sloga Požega Sa Terena
VREME ČITANJA: 2 min

MerkurXtip „SA TERENA“

U sklopu promocije „pravog“ fudbala, MerkurXtip vam donosi emisiju kratkog formata pod nazivom „Sa terena“, koja će, putujući po Srbiji, predstavljati klubove iz nižih liga. Marko Grbić neprestano šparta Srbijom i prikazuje pravo lice „malih“ klubova koji mogu da ponesu ime i veliki zbog predanog rada i borbe sa problemima koje nosi svakodnevno funkcionisanje.
Iz epizode u epizodu imamo priliku da se upoznamo sa nosiocima esencije fudbalske igre u našoj zemlji, a 23. epizoda donosi priču o Fudbalskom klubu Sloga iz Požege, jednom od onih sa najdužim srpskoligaškim stažem. I sada je Sloga u trećem rangu takmičenja i to na četvrtoj poziciji, ali ne odriče se pokušaja da se domogne vrha tabele u drugom delu prvenstva.
Nikada Sloga nije otišla u viši rang od Srpske lige, iako je bila prva u ovom rangu. Sticajem raznih okolnosti i odluka u srpskom fudbalu, ali to je san svih u klubu. O istoriji, sadašnjosti i budućnosti pričali smo sa Ivanom Radovićem, predsednikom Upravnog odbora i predsednikom Skupštine kluba.
Pogledajte sjajnu priču o uzornom kolektivu iz Požege koji je u prošlosti menjao imena kako bi opstao, o radu s mlađim kategorijama koji zauzimaju veliki deo rada i bivstvovanja ovog kluba, ali i novim infrastrukturnim projektima koji će podići ovaj klub na viši nivo.
Za kraj, imaćete priliku da saznate ko su najveća fudbalska imena potekla iz Požege, a sledi vam i upoznavanje sa maskotom kluba, popularnim Blentom.
Do neke nove priče, budite sa MerkurXtip-om NA TERENU i upoznajte pravi srpski fudbal!

Sloga Požega Sa Terena

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad