Search
Close this search box.
IMG_20230314_185635
VREME ČITANJA: 1 min

Izabran tim 17. kola Srpske lige „Beograd“

Studentski grad, Zvezdara, Ušće i OFK Beograd imaju po dva igrača u timu kola.
Zvezdara je na domaćem terenu pobedila Jedinstvo sa 3:1 Dva gola je postigao ofanzivni vezista Nikola Karić, dok je dve asistencije imao desni bek Aleksandar Gusnić. Iskusni Filip Kasalica sa pozicije levog krila je bio dvostruki asistent za pobedu OFK Beograda protiv BASK-a u gostima od 2:1. Na golu Romantičara siguran je bio Aleksandar Stanković. Studentski grad je sa 4:0 u Lazarevcu pobedio domaći Borac. Dvostruki strelac je bio vezista Živan Ramović, a jedan pogodak je delo štopera Luke Kožovića.
Mihajlo Mikan je dao jedini gol u pobedi Zemuna u komšijskom derbiju protiv Teleoptika u Zemunelu. Društvo u napadu mu pravi Nikola Gajić strelac oba pogotka za ekipu Ušća u pobedi protiv Radničkog iz Obrenovca od 2:0. Drugi igrač iz Ušća u timu kola je Đorđe Bašanović koji je odlično komandovao odbranom.
Na poziciji levog beka je igrač Torlaka Nikola Grubišić. On je dao gol za pobedu svoje ekipe protiv Prve iskre u Bariču. Desno krilo je mladi Dimitrije Tabaković iz Brodarca. On je bio asistent kod pogotka za svoj tim. Pobeđena je ekipa Budućnosti iz Dobanovaca sa 1:0.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd