Search
Close this search box.
Sloga - Smederevo 765x510[4633]
VREME ČITANJA: 1 min

Sloga (Bajina Bašta) – Smederevo 1924 (subota, 11. mart, 14:30)

Direktan prenos Srpske lige – grupa Zapad, samo na Xtip Stream-u!
Smederevci su furiozno započeli sezonu sa osam pobeda, ali su pre polusezone odigrali nekoliko nerešenih mečeva i Borac iz Čačka ga prati sa samo tri boda manje. To govori da će ova dva tima do kraja voditi borbu za viši rang, a drugi deo šampionata Smederevci su startovali iz Bajine Bašte gde ih je dočekala ekipa Sloge.
Sloga je završila prvi deo sezone sa tri vezana poraza i nalazi se na 14. mestu, prvom „ispod crte“ i boriće se za opstanak. Inače je na dnu situacija zamršena pa će svaki bod tim ekipama značiti potencijalni ostanak u ovom rangu takmičenja.
U prvom delu sezone, Smederevo 1924 je na svom terenu slavio sa minimalnih 1:0, ali prošle sezone u Bajinoj Bašti završeno je bez pobednika 0:0.
U subotu, 11. marta od 14:30 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na YouTube kanalu MerkurXtip-a pratili smo susret Srpske lige – grupa Zapad, između Sloge iz Bajine Bašte i Smedereva 1924. Konačnih 1:2 za trenutno vodeće Smederevo donelo im je i nova tri boda.
Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote su bile u ponudi na MerkurXtip sajtu, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.
Pratite MerkurXtip YouTube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport.
Vaš MerkurXtip, uvek blizu!

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad