Search
Close this search box.
IMG_20230313_205100
VREME ČITANJA: 1 min

Pobede vodećih timova

Vodeći klubovi SLZ su zabeležili pobede.
U Srpskoj ligi ”Zapad” odigrani su mečevi 16. kola. Zbog loših vremenskih uslova strat lige je pomeren za nedelju dana, pa je ovo sada prvo prolećno kolo. Lider Smederevo je na teškom gostovanju i teškom terenu slavilo pobedu u Bajinoj Bašti protiv domaće Sloge sa 2:1. Prvi pratilac Borac iz Čačka bio je siguran na gostovanju u Požarevcu protiv domaćeg Mladog radnika. Bilo je 3:1 za goste. Pojačani Fap iz Priboja je takođe na gostovanju bio uspešan. Rezultatom 2:0 pobeđena je Budućnost u Arilju.
U Požegi pobeda domaćina. Sloga je savladala sa 1:0 ekipu Reala iz Podunavaca. Još jedan siguran i neugodan domaćin bila je ekipa Poleta. U Ljubiću je poražena Mačva iz Bogatića rezultatom 2:1. Bitnu pobedu u borbi za opstanak ostvarila je Sloga iz Kraljeva. Kraljevčani su pobedili OFK Mihajlovac u gostima sa 1:0.
U Gornjem Milanovcu minimalac domaćina. Takovo je pobedilo Tutin sa 1:0. Jedini nerešen rezultat postignut je u Krupnju. Rađevac i Budućnost iz Valjeva su u komšijskom derbiju remizirali 1:1.
Na zapadu nas očekuje puno uzbuđenja. Tri ekipe imaju prvoligaške ambicije. Smedersvo je za sad u prednosti, svoju šansu čekaju Borac i Fap.
Foto: Goran Pavlović

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad