Search
Close this search box.
OFK Kikinda - ŽAK 765x510[4631]
VREME ČITANJA: 2 min

OFK Kikinda – ŽAK (Kikinda) (subota, 11. mart, 14:30)

Gradski derbi Kikinde u Vojvođanskoj ligi – grupa Istok pratili smo na Xtip Stream-u!
OFK Kikinda je u seriji od sedam vezanih pobeda u prvenstvu i nalazila se na prvom mestu na tabeli sa dva boda više od Slobode iz Novih Kozaraca. U tom devetom kolu koje smo takođe prenosili, Sloboda i OFK Kikinda podelili su bodove, ali će se trka za viši rang ova dva tima nastaviti do kraja sezone, a može tu da se umeša i Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva jer ima dva boda manje od Slobode.
Iako je očekivano da OFK Kikinda u ovom kolu ima lagan posao jer je ŽAK na 12. mestu, ipak nije bilo baš tako jer se radi o gradskom derbiju gde trenutna forma i plasman na tabeli nisu imali odlučujući uticaj. Poslednjih sedam uzastopnih gradskih derbija pripalo je OFK Kikinda, a u prvom delu ove sezone bilo je samo 1:0 pa smo sa pravom očekivali neizvestan meč.
U prošlom, prvom kolu nastavka prvenstva, OFK Kikinda je bila bolja u derbiju kola protiv Crvene zvezde iz Ruskog Sela sa 2:0, dok je ŽAK kod kuće poražen od Slobode sa minimalnih 1:0.
U subotu, 11. marta od 14:30 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratili smo  susret Vojvođanske lige – grupa Istok, između OFK Kikinde i ŽAK-a iz Kikinde. Domaćini su pobedili sa minimalnih 1:0 a prvi i jedini pogodak “pao” je tek nakon odigranih regularnih 90 minuta.
Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote su bile u ponudi na MerkurXtip sajtu, a uslov je i ovaj put bio da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.
Pratite MerkurXtip YouTube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport.
MerkurXtip, uvek blizu!

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”

VREME ČITANJA: 2 min

OFK Kikinda – ŽAK (Kikinda) (subota, 11. mart, 14:30)

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”