Search
Close this search box.
Ivan Obradović
VREME ČITANJA: 2 min

Xtip Stream Emisija – Ivan Obradović

Xtip Stream „Emisija“ sa Sandrom pobrala je simpatije sportske javnosti i nastavlja punom parom. Bavimo se fudbalskim temama uz sjajne i dokazane sagovornike u ovom sportu, a različitih pozadina, ciljeva i radnih navika.
U 17. epizodi Xtip Stream Emisije gost je Ivan Obradović, fudbaler koji je nedavno završio karijeru i još se prilagođava na „normalan život“. Početak i kraj Obradovićeve karijere vezan je za Partizan, gde je počeo sa svega devet godina i iz njega se otisnuo u inostranstvo, a u kom je i završio sa aktivnim igranjem.
Posle tri sezone provedene u crno-belom dresu, Obradović je prvi put otišao van okvira Srbije u Saragosu. Iako je imao ponude Palerma i Napolija, Španija je bila poseban izazov, ali povrede su učinile da odigra svega 47 utakmica za četiri sezone. Usledila je selidba u Mehelen u Belgiju za koju kaže da je bila jedna od najboljih sezona u karijeri, a i četiri sezone provedene u slavnom Anderlehtu s kojim je bio šampion i igrao Ligu šampiona i Ligu Evrope. Jedna sezona u Legiji iz Varšave bila je „kriva“ za povratak u najdraži crno-beli dres. Ipak, na kraju, povreda leđa bila je kriva za konačni kraj karijere iako je Obradović očekivao da bi mogao da izvuče još koju godinu karijere.
Poslušajte sjajnu priču koja će vam približiti igranje fudbala u inostranstvu, ali i sve ono što profesionalizam nosi, promene i neslaganje sa trenerima, borba sa povredama, lepi i manje lepi trenuci. Poslušajte kako je to igrati na Svetskom prvenstvu ili kakav je osećaj istrčati na „Kamp nou“ ili „Santjago Bernabeu“, ali i količinu ljubavi koju oseća prema Partizanu s kojim je na početku karijere osvojio dve duple krune. Za kraj, čućete i savet koji je Orbadović dao klincima i mladim igračima koji tek kreću svoje fudbalske korake.
Budite uz nas, pratite MerkurXip YouTube kanal i očekujte još puno sjajnih gostiju u Xtip Emisiji sa Sandrom.

Ivan Obradović

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 2 min

Xtip Stream Emisija – Ivan Obradović

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE