Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Stefan Vasić, najbolji igrač 16. kola Srpske lige Istok

Čitaoci Msport-a glasali su ove nedelje za najbolje igrače u tri grupe srpske lige u kojima je počeo drugi deo sezone.
Na “Istoku” do samog kraja vođena je neizvesna “borba” glasovima čitalaca koji su glasali na našem profilu na Instagramu.
Za najboljeg igrača 16. kola Srpske lige Istok izabran je Stefan Vasić, golman Radničkog iz Svilajnca. Interesantno je da je Vasić bio izabran i u idealan tim jesenje polusezone.
U razgovoru za Msport, uz zahvalnost litaocima Msport-a, Vasić ističe dobar start Radničkog.
Kako je iz tvog ugla izgledala utakmica u Prokuplju? Da li si zadovoljan osvojenim bodom?
“Znali smo šta nas očekuje u Prokuplju. Tvrda utakmica na teškom terenu protiv veoma organizovane ekipe Topličanina. Dobro smo ušli u meč i stvorili nekoliko dobrih prilika koje nismo iskoristili i nakon toga je usledila kazna. U drugom poluvremenu na vreme smo došli do izjednačenja i mislim da smo zasluženo osvojili bod.” – rekao je u intervjuu za Msport Stefan Vasić, čuvar mreže Radničkog iz Svilajnca.
Sa kakvim ambicijama je Radnički ušao u nastavak prvenstva?
“U nastavak prvenstva ušli smo sa dosta pomladjenim sastavom. Ambicije su i dalje iste a to je da budemo u gornjem delu tabele.”
Šta navijači mogu da očekuju u derbiju sa Jagodinom?
“Sutra nas očekuje jos jedna teška utakmica sa ekipom Jagodine koju dobro poznajemo. Igramo na našem terenu i uz dobar odnos sigurno možemo do tri boda. Nadamo se dobrom odazivu poblike, a mi ćemo dati sve od sebe da im se odužimo na najbolji mogući način.” – poručuje Stefan Vasić, najbolji igrač 16. kola Srpske lige Istok.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok