Search
Close this search box.
IMG_20230310_234055
VREME ČITANJA: 2 min

Beogradska zona –nastavak prvenstva

Za vikend počinje drugi deo prvenstva u Beogradskoj zoni.
Dve prvoplasirane ekipe PKB i GSP Polet Dorćol su dva glavna favorita za ulazak u Srpsku ligu ”Beograd”. Da li će to tako biti videćemo na kraju prvenstva. Zanimljivo je da se po četiri susreta igraju oba dana vikenda. Sve utakmice počinju u popodnevnom terminu od 14:30.
Na terenu u Šopiću domaći Šušnjar je favorit protiv ekipe Boleča. Ionako kvalitetan tim domaćin je pojačao sa veliki brojem novajlija. Derbi sredine tabele se igra u Mladenovcu. Domaći OFK Mladenovac se sastaje sa Hajdukom sa Liona. U Medoševcu gostuje GSP Polet Dorćol. Napredak dobro igra na domaćem terenu, ali ovde gosti imaju velike ambicije. Poslednja subotnja utakmica se igra u Beogradu. Lokomotiva beg iz opasne zone traži u meču sa nešto bolje plasiranim Leštanom.
Nedelja donosi preostala četiri susreta. Komgrap je domaćin ekipi Zuce 2019. Gosti su bolje plasirani i blagi su favoriti. U Mali Mokri Lug dolazi lider PKB. Ekipa iz Padinske Skele želi pobedom nad domaćom Crvenom zvezdom da ostane na prvom mestu. Pretposlednja Sremćica če protiv trećeplasiranog OFK Žarkova pokušati da napravi iznenađenje i dođe do preko potrebnih bodova u borbi za opstanak. Ipak pitaju se i gosti. Ralja će biti mesto duela domaćeg Kosmaja i Barajeva. Domaćin je na začelju karavana, svaki bod im je dragocen.
Jesenji deo prvenstva je bio izuzetno efikasa Nadamo se da će se takva praksa nastaviti i tokom drugog dela sezone.
Foto: Instagram fc_pkb

Možda vas zanima

TABELA beogradske zone