Search
Close this search box.
17. kolo prenos uživo
VREME ČITANJA: 1 min

BASK Tek (Beograd) – OFK Beograd (petak, 10. mart, 14:30)

Derbi meč 17. kola Srpske lige – grupa Beograd, samo na Xtip Stream-u!
Prošle nedelje prenosili smo susret Zemuna i Zvezdare, duel prvog i drugog, a pobeda domaćina donela je novu neizvesnost u vrh tabele. Zvezdara je i dalje prva, ali sada sa svega dva boda viška u odnosu na Zemun, a OFK Beograd i BASK Tek zaostaju tri boda za Zemunom. Tu su još i Torlak i Teleoptik koji vrebaju priliku da se uključe u borbe.
U ovom kolu imamo novi derbi, BASK tek dočekuje OFK Beograd i pobednik ovog duela ostaje u bliskoj trci za vodećima, a poraženom predstoji teži period. U prošlom kolu oba tima su pobedila na gostovanju. BASK je pobedio u Borči 3:0, a „romantičari“ su slavili 3:1 u Dobanovcima.
U prvom delu sezone OFK Beograd i BASK Tek odigrali su bez golova, a prošle sezone je BASK pobedio oba puta, 2:1 kod kuće i 1:0 na Karaburmi.
U petak, 10. marta od 14:30 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite derbi susret Srpske lige – grupa Beograd, između BASK Tek-a i OFK Beograd.
Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote će biti u ponudi na MerkurXtip sajt, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.
Pratite MerkurXtip YouTube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport
MerkurXtip, uvek blizu!17. kolo prenos uživo

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 1 min

BASK Tek (Beograd) – OFK Beograd (petak, 10. mart, 14:30)

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE