Search
Close this search box.
IMG_20230309_231731
VREME ČITANJA: 1 min

Startuje srpskoligaški zapad

Za vikend se nastavlja prvenstvo u Srpskoj ligi „Zapad“.
Nakon odlaganja prvog kola nastavka zbog loših vremenskih prilika u subotu se nastavlja takmičenje u Srpskoj ligi „Zapad“. Pet utakmica će biti odigrano prvog dana vikenda, dok će u nedelju biti na programu tri susreta. Svih osam mečeva se igraju u terminu od 14:30.
Vodeće Smedervo gostuje u Bajinoj Bašti ekipi Sloge. Lider je apsolutni favorit i sve osim pobede Smedereva bi bilo veliko iznenađenje. Prvi pratilac Borac iz Čačka ima nezgodno gostovanje Mladom radniku u Požarevcu. Pretpslednjeplasirana Budućnost iz Arilja će kao domaćin ugostiti silno pojačani Fap iz Priboja. Gosti su favoriti i sigurno žele sva tri boda pošto imaju velike ambicije. U Gornjem Milanovcu nas očekuje zanimljiv duel Takova i ekipe Tutina. Domaća Sloga u Požegi ima šanse za pobedu nad ekipom Rela iz Podunavaca.
Nedelja donosi preostale tri utakmice. Polet u Ljubiću doćekuje Mačvu iz Bogatića. Tim iz mesta pored Čačka je veliki favori na domaćem terenu. Derbi začelja se igra u Mihajlovcu. OFK Mihajlovac je blagi favorit protiv poslednjeplasirane Sloge iz Kraljeva. Dva tima iz sredine tabele se sastaju u Krupnju. Domaći Rađevac sa blagom prednošću ulazi u duel protiv Budućnosti iz Valjeva.
Start SLZ nam donosi nova uzbuđenja i naravno zanimljiv fudbal.
Foto: Instagram FK.Sloga.BB

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad