Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Dubočica sigurna na startu prolećne polusezone

Fudbaleri Dubočice danas su bili sigurni na startu prolećne polusezone u Srpskoj ligi Istok i pobedom najavili borbu z a1. mesto i povratak u Prvu ligu Srbije.
U utakmici odigranoj danas u Sportskom centru Orion u Mrštanu, Dubočica je pobedila ekipu Dunava iz Prahova rezultatom 2:0.
Oba pogotka delo su kapitena Dubočice Dušana Savića. U 23. minutu Savić je iskoristio grešku odbrane Dunava i majstorksim lob udarcem matirao golmana Marunića.
Već u 35. minutu novi pogodak kapitena domaćih. Jedan od igrača Dunava loše je reagovao i zahvatio loptu rukom, a sudija Petar Vukadinović je dosudio jedanaesterac. Siguran egzekutor najstrože kazne bio je najbolji strelac Srpske lige Istok.
Bio je to i konačan rezultat ovog duela, za šta deo zasluga pripada i golmanu Maruniću koji je u nekoliko situacija sjajnih reakcija sačuvao mrežu svog tima.
U sledećem, 17. kolu Dubočica gostuje u Nišu gde će odmeriti snage sa “fenjerašem” Car Konstantinom”. Dunav u komšijskom derbiju dočekuje direktnog rivala u borbi za opstanak, ekipu Timoka iz Zaječara.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok