Search
Close this search box.
Zemun Zvezdara
VREME ČITANJA: 2 min

Danas dva prenosa utakmica Srpskih liga

Na YuoTube kanalu MerkurXtipa danas možete gledati dve utakmice Srpske lige ”Beograd”.
Oba susreta se igraju od 14:30. Radi se o mečevima Zemun – Zvezdara i Budućnost (Dobanovci) – OFK Beograd.
Derbi susret 16. kola je svakako u Gornjoj varoši gde se sastaju dve prvoplasirane ekipe. Zvezdara u odnosu na drugoplasirani  Zemun ima 5 bodova viška. Vezni igrač domaćina Lazar Ristovski sa puno optimizma dočekuje današnji duel:
”Idemo na pobedu i prvo mesto. Od današnje utakmice mnogo toga zavisi. Dobro smo se pripremili pa očekujem kvalitetn meč. Uprava veruje u nas, pa se nadam da ćemo se svi zajedno radovati posle utakmice”.
Trener Zvezdare Zdravko Kovačević govori:
”Prvo kola nastavka i odmah derbi. Idemo u Zemun na pobedu i sva tri boda. Ja u svaki meč ulazim sa ambicijama da pobedimo. Želimo sva tri boda i da što duže ostanemo na prvom mestu tabele”.
U Dobanovcima se igra takođe izuzetno zanimljiv meč. Domaća Budućnost će ugostiti pojačani OFK Beograd. Dobanovčani svakako neće izaći sa belom zastavom na duel protiv Romantičara. Velikan sa Karaburme je doveo veliki broj igrača. Mnogo je tu iskusnih i poznatih fudbalera poput Andrije Kaluđerovića, Milana Lole Smiljanića, Filipa Kasalice, pa prvog strelca SLV Nenada Kudrića… Očekivanja od startne utakmice iznosi špic gostiju Nenad Kudrić:
”Očekivanja za današnji meč su već poznata. Mislim da sve ekipe znaju koje su ambicije kluba i da se svaka utakmica ide na pobedu. Verujem da će danas biti veliki broj ljudi na stadionu da pruži dodatni vetar u leđa i da svi zajednoostvarimo zacrtani cilj. To su naravno 3 boda”.
Nadamo se dobro fudbalu na oba susreta sa velikim brojem golova.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd