Search
Close this search box.
Zemun Zvezdara
VREME ČITANJA: 1 min

Zemun – Zvezdara (Beograd) (subota, 4. mart, 14:30)

Derbi susret 16. kola Srpske lige – grupa Beograd, samo na Xtip Stream-u!
U Srpskoj ligi – grupa Beograd, Zvezdara je prvi deo sezone završila na vrhu karavana sa pet bodova više od najbližeg pratioca Zemuna, a slede Torlak sa šest i Teleoptik sa sedam bodova manje.
Samo jedan, i to neočekivan poraz od Brodarca, u 15 utakmica stavio je Zvezdarce na vrh tabele pa se njima daju najveće šanse za plasman u Prvu ligu. U subotu imaju šansu da još povećaju razliku i da naprave veliki korak ka ispunjenju ciljeva. Neće biti lako na gostovanju Zemunu koji takođe ima svoju računicu i želi da ostatak sezone učini zanimljivijim, posebno jer pet bodova zaostatka nije puno i potencijalna pobeda nad „bulkama“ unela bi veliku dozu zanimljivosti i neizvesnosti u drugi deo.
U prvom delu sezone, Zvezdara je slavila na svom terenu sa 3:0, ali treba reći da je prošle sezone Zemun bio uspešniji oba puta, 3:2 kod kuće i 3:2 u gostima.
U subotu, 4. marta od 14:30 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na YouTube kanalu MerkurXtip-a pratite derbi susret Srpske lige – grupa Beograd, između Zemuna i Zvezdare.
Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote su u ponudi na MerkurXtip sajtu, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.
Pratite naš Youtube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport.
Vaš MerkurXtip, uvek blizu!

Zemun Zvezdara

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 1 min

Zemun – Zvezdara (Beograd) (subota, 4. mart, 14:30)

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE