Search
Close this search box.
Nikola Ristanović
VREME ČITANJA: 2 min

Xtip Stream Emisija – Nikola Ristanović

Xtip Stream „Emisija“ sa Sandrom pobrala je simpatije sportske javnosti i nastavlja punom parom. Emisija se bavi fudbalskim temama uz sjajne i dokazane sagovornike u ovom sportu, a različitih pozadina, ciljeva i radnih navika.
U 16. epizodi Xtip Stream Emisije gost je Nikola Ristanović, bivši fudbaler, a sada generalni direktor Fudbalskog kluba Grafičar, stabilnog prvoligaša koji ima velike ambicije na terenu i van njega. Ristanović je diplomirani pravnik, a sjajno se uklopio u novu generaciju i mlade snage ovog kluba, a najmlađi je generalni direktor nekog sportskog kolektiva u zemlji.
Očekuje vas još jedna sjajna priča o klubu koji „preti“ da preraste okvire Srbije, a trenutno se ističe porodičnom atmosferom na svim relacijama koja je izuzetno važna. Grafičar je već poznat po radu s mladim igračima, a želja je da se profiliše kao lider kod nas, ali i da bude kontinentalno poznat.
Tehnička saradnja sa Crvenom zvezdom je pokrenuta na obostrano zadovoljstvo i čućete ko je sve od igrača iz sadašnjeg tima aktuelnog šampiona prošao terenima na Senjaku. O jačem radu će se razmišljati još više kada bude završena rekonstrukcija stadiona i napravljena samoodrživa „zelena oaza“ koja će biti nalik maloj akademiji.
Trećeplasiran je Grafičar na tabeli Prve lige, ali veoma blizu potencijalnom plasmanu u Superligu na koju se ne gleda po svaku cenu. Zato ćete moći da čujete od Ristanovića sve planove ovog kluba i poletnog rukovodstva za budućnost, ali i neke sjajne anegdote koje su ga pratile još od igračkih dana u Grafičaru.
Pratite MerkurXtip YouTube kanal jer vas očekuje još puno sjajnih gostiju u Xtip Emisiji sa Sandrom.

Nikola Ristanović

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 2 min

Xtip Stream Emisija – Nikola Ristanović

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE