Search
Close this search box.
Slavija Hajduk
VREME ČITANJA: 2 min

Slavija (Novi Sad) – Hajduk (Divoš) (nedelja, 5. mart, 10:00)

Meč 16. kola Vojvođanske lige – grupa Jug, samo na Xtip Stream-u!
Na početku drugog dela sezone, vodeći Hajduk iz Divoša ima tri boda više od najbližeg pratioca GFK Sloven iz Rume, a četiri od Sloge iz Erdevika i jasno je da bi ova tri tima do kraja trebala da se bore za prvo mesto i plasman u viši rang.
Hajduk je i dalje jedini neporaženi tim sa 10 pobeda i pet nerešenih ishoda, ali stekao se utisak da je mogao bolje od svega tri boda prednosti nad Rumljanima. Na otvaranju drugog dela sezone, Divošani gostuju u Novom Sadu, ekipi Slavije koja zauzima 13. mesto na tabeli.
Ambicije novosadske ekipe nisu ni blizu ispunjene jer su samo tri boda iznad opasne zone i Šajkaša iz Kovilja pa moraju da se angažuju više kako bi bezbrižniji dočekali kraj sezone u ovom rangu. U 14. kolu je Slavija kod kuće pobedila Slogu iz Temerina i sa tim trijumfom obezbedila koliko-toliko lakši period, ali svaki bod je zlata vredan.
U prvom delu sezone Hajduk je na svom terenu bio bolji od Slavije rezultatom 3:1, pa je favorit i na novosadskoj Salajki.
U nedelju, 5. marta od 10:00 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite susret Vojvođanske lige – grupa Jug, između novosadske Slavije i Hajduka iz Divoša.
Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote su u ponudi na MerkurXtip sajtu, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.
Pratite naš Youtube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport.
MerkurXtip, uvek blizu!

Slavija Hajduk

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Jug”

VREME ČITANJA: 2 min

Slavija (Novi Sad) – Hajduk (Divoš) (nedelja, 5. mart, 10:00)

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Jug”