Search
Close this search box.
Torlak sa Ušćem
VREME ČITANJA: 2 min

Oslabljeni Torlak na premijeri sa Ušćem

Fudbaleri sa Novog Beograda osvojili su sva tri boda protiv neugodnog domaćina.
Torlak – Ušće 0:1
Stadion: SC FSB na Adi, gledalaca: 100, strelac : 0:1 Vasić 77.minut, žuti kartoni: Tošković i Stojanović (Torlak), Ilić, Trajković, Vujović, Milićević i Bašanović (Ušće).
Torlak: Šefik, Đurović (Vukotić), Jovančić, Jeremić, Čvorić, Grubišić, Tošković, Lakić (Mladić), Janković, Stojanović, Malić (Hebilji).
Ušće: Blagojević, Mihajlović, Vesić (Milićević), Ilić, Trajković, Stevanović (Panović), Vasić, Govedarica, Gajić (Bašanović), Vujović (Aćimović), Stojanović.
U tvrdoj i dosta borbenoj utakmici, mada ne preterano kvalitetnoj gosti su stigli do tri boda. Kod ekipe iz Kumodraža se osetio izostanak čak šestorice igrača.
Trenutak odluke dogodio se u finišu meča, tačnije u 77.minutu. Slabo postavljenu odbranu domaćina, iskoristili su fudbaleri Ušća da probiju po boku, a povratnu loptu bonus Vasić je poslao u mrežu 0:1.
U prvom poluvremenu domaćin je imao par šansi nakon prekida, takođe i jednu u nastavku. Ušće je pre vodećeg pogotka isto imalo jednu lepu priliku.
Trener Torlaka Enes Malići sportski je čestitao protivniku na pobedi:
”Čestitam ekipi Ušća na pobedi i tri osvojena boda. Iako smo bili oslabljeni mislim da smo zaslužili taj jedan bod. Gosti su izuzetno čvrsta i agresivna ekipa, uspeli su da daju gol i dođu do pobede. Od ponedeljka kreću pripreme za gostvovanje u Bariču. Bićemo sigurno jači bar za tri igrača”.
U 17. kolu Torlak gostuje Prvoj iskri u Bariču, dok će Ušće ugostiti Radnički iz Obrenovca.
Foto: FK Torlak

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd