Search
Close this search box.
Dobanovci OFK
VREME ČITANJA: 1 min

Budućnost (Dobanovci) – OFK Beograd (subota, 4. mart, 14:30)

Meč 16. kola Srpske lige – grupa Beograd, samo na Xtip Stream-u!
Budućnost iz Dobanovaca povezalo je nekoliko sjajnih utakmica u završnici prvog dela sezone i popelo se na 7. mesto u ligi, sa tendencijom daljeg napretka jer ekipe iznad imaju samo nekoliko bodova više. U krugu tih timova je OFK Beograd, nekada slavni superligaš i jedan od najpoznatijih klubova u zemlji koji je sada na 5. poziciji na tabeli.
Obe ekipe kasne za vodećom Zvezdarom, ali dugo je prvenstvo i sve može da se promeni u predstojećih 15 kola. Zato treba očekivati da se, već sada zgusnut vrh u ovoj ligi, dodatno zgusne i da do poslednjeg kola ostane sve otvoreno kada je putnik u viši rang u pitanju.
U prvom delu sezone, na Karaburmi, OFK Beograd i Budućnost odigrali su bez pobednika 1:1 pa i sada treba očekivati neizvestan duel, ali realno je istaći da nerešen rezultata ne odgovara ni jednima, ni drugima.
U subotu, 4. marta od 14:30 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na YouTube kanalu MerkurXtip-a pratite susret Srpske lige – grupa Beograd, između Budućnosti iz Dobanovaca i OFK Beograda.
Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote su u ponudi na MerkurXtip sajtu, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.
Pratite naš YouTube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport.
Vaš MerkurXtip, uvek blizu!

Dobanovci OFK

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE