Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Piroćanci spremni za start, cilj Prva liga

Utakmicama 16. kola ovog vikenda se nastavlja prvenstvo u Srpskoj ligi Istok.
Jesenji prvak Radnički iz Pirota u drugi deo sezone ulazi sa nekoliko promena u timu. Iz Pirota su otišli Dragan Ignić, Darko Stojanović i Nemanja Stančić. Dres Radničkog su zadužili Aleksa Kostić – Milutinović (Dubočica), Matija Nikolić (Trayal), Petar Vojinović (Radnički 1923, Kragujevac) i Đorđe Colić (Topličanin).
U pripremnom periodu Piroćanci su pobedili Timočanin (1:0), Topličanin (5:2), niški Sinđelić (4:0) i Tanasko Rajić (3:1). U poslednjoj proberi Vlasina je pobedila Radnički na stadionu kraj Nišave rezultatom 1:2.
Radnički na otvaranju prolećne polusezone dočekuje Jagodinu u derbiju kola. Piroćanci će igrati bez Božidara Mančića i Filipa Đurovića koji neće igrati zbog kartona.
“Spremni smo i odradili dobro pripreme. I ova nedelja, iako je šef trenutno odsutan, prolazi radno i sporvodimo ovaj mikro ciklus do utakmice kako smo planirali. Zdravstvena situacija nam je odlična, vratili su se svi povređeni igrači i čekamo 1. kolo maksimalno spremni. Prva sledeća utakmica je najvažnija. Mi hoćemo da budemo prvi, hoćemo da budemo prvi. Posebno u Pirotu na svakoj utakmici idemo na pobedu” – rekao je u susretu sa novinarima Marko Mančić, pomoćni trener i prvi saradnik šefa struke Gorana Lazarevića.
Utakmica Radnički – Jagodina igra se u nedelju, a početak je zakazan za 14 sati i 30 minuta.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok