Search
Close this search box.
1676051877409
VREME ČITANJA: 1 min

Brodarac savladao Banovčane

Fudbaleri Brodarca pobedili su Omladinac iz Novih Banovaca sa 2:1.
Utakmica je odigrana u SC FSS u Staroj Pazovi, a formalni domaćin je bio Omladinac. Strelci za Brodarac su bili Tabaković u 5. minutu i Bojović u 41. minutu, dok je pogodak za ekipu iz Novih Banovaca dao Ležaić u 65. minutu.
Beograđani su poveli nakon greške odbrane Omladinca kada je Tabaković izašao sam ispred golmana Kneževića i rutinski ga matirao 0:1. Veći posed je imao domaćin, ali je teško stizao do šansi. U finišu prvog dela gosti su duplrali prednost. Posle lepe akcije Brodarca strelac je bio Bojović 0:2.
U nastavku su fudbaleri Omladinca preko Ležaića koji je savladao Marića smanjili zaostatak 1:2. Imali su igrači tima iz našeg glavnog grada preko Jovićevića nekoliko prilika, ali nije uspeo da postigne gol. Mogla je ekipa iz Vojvodine preko Dobrijevića do egala, ali je golman Brodarca Marić dobro intervenisao. Na kraju je ostalo Omladinac 1, Brodarac 2.
Za obe ekipe ovo je bila dobra provera. Treneri Nikola Drinčić i Dragan Stevanović imali su šta da vide. Bilo je sigurno dobrih strana, ali i loših. Do prvenstva ima sasvim dovoljno vremena da ekipe dođu u formu potrebnu za zvanično takmičenje.
Foto: Instagram FK Brodarac

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Brodarac savladao Banovčane

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina