Search
Close this search box.
1675969325647
VREME ČITANJA: 2 min

Remont Sinđelića tokom zimske pauze

Fudbaleri Sinđelića su tokom zimske pauze doživeli velike promene u igačkom kadru.
Pod vođstvom trenera Zlatka Krmpotića ekipa Sinđelića svakodnevno trenira kako bi što spremnije dočekala nastavak prvenstva. O dosadašnjem delu priprema šef struke govori:
„Floskula je ono što se uvek govori, ali mi stvarno dobro radimo. Tokom zimske pauze mi smo napravili zaokret što se tiče igračkog kadra. Mnogo igrača nas je napustilo, ostalo je sve 5-6 igrača iz prvog dela sezone. Napravili smo praktično skroz novu ekipu. Dosta smo podmladili tim, nama stvarno rezultati nisu u prvom planu u pripremnom periodu. Mi moramo puno da radimo i treniramo“.
Izuzetno hladno vreme mnogim ekipama pravi probleme u trenažnom procesu:
„Hladno vreme nas uopšte ne remeti. Što se tiče intenziteta rada, truda i zalaganja momaka izuzetno smo zadovoljni“.
Odigrano je i par pripremnih utakmica:
„Odigrali smo dve trening utakmice. Igrali smo nerešeno 0:0 protiv Barajeva i izgubili 2:0 protiv BASK-a. Tu su obe utakmice prvo poluvreme igrali igrači koji bi trebali da budu nosioci igre ukoliko se ne desi neki iznenadni odlazak. U nastavku su šansu dobijali mlađi igrači uglavnom omladinci. Tu je dolazilo do malog pada u igri. Ipak mora im se pružiti šansa da bi videli na koga možemo da računamo“.
Do početka prvenstva ostalo je još nekoliko trening susreta i dosta rada:
„Imamo još pet utakmica. U subotu igramo protiv Teleoptika. Nakon toga nam dolazi GSP Polet Dorćol, pa sledi utakmica protiv Radničkog iz Obrenovca. Generalna proba nam je sa Inđjom. Igrači koji neće biti u prvom planu će odigrati protiv Balkana iz Mirijeva i verovatno još jedan trening meč da bi mogli da pokažu šta znaju“.
Kao što je i rekao trener Sinđelića Zlatko Krmpotić ekipa je dosta promenjena za prolećni deo sezne. U timu su za sada sledeći igrači: Draško Đorđević, Dušan Čelar, Dimitrije Čokić, Marjan Milinković, Marko Milojević, Nikola Mikić, Lazar Ljubević, David Milisavljević, Jovan Nikolić, Andrija Stojanović, Petar Piplica, Stefan Radić, Kosta Zečević, Stefan Živković, Pavle Grijaković, Nemanja Novaković, Aleksa Savić, Aleksandar Stošić, Aleksandar Đorđević, Minja Šabović, Milan Kolarević, Aleksandar Todorović, Gavrilo Civrić i Branko Šević.
Foto: Instafram FK Sinđelić

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd